tirsdag den 23. august 2011

Hus stabling


Det hollandske arkitektfirma WAM www.wam-architecten.nl. har bygget dette herlige og eventyrligt Hotel www.inntelhotels.nl. Hotellet er bygget i en stil, der forbinder fortid og nutid, nye skøre ideer kombineret med gamle byggeteknikker, skaber et helt nyt og anderledes look, der er sikker på at sætte beskueren i godt humør. "Den bedste kompliment jeg har haft," siger Van Winden, "er fra venner, der siger, at bygningen får dem til at smile. Det burde være nok for enhver arkitekt." Byens planlæggere var også fascineret, siger Van Winden. De gav hotellet grønt lys, med denne kommentar:" Hvis du virkelig kan bygge det, go for it. ”
Hotellet er beliggende i den nordlige del af Amsterdam distriktet i Zaandam, og områdets historie er blevet indarbejdet i arkitekturen. Facaden benytter modeller af traditionelle hollandske bygninger.
Dette skøre, eventyrlige og moderne 4-Stjerners Hotel kan prale af 160 stilfulde værelser, en indbydende restaurant, wellness center med en swimmingpool og et konference center.
Glæder mig som et lille barn, til at besøge Inntel Hotels Amsterdam Zaandam www.inntelhotelsamsterdamzaandam.nl. der VIL jeg bo på mit næste Amsterdam besøg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar